LED Nieuws

LED lampen kunnen wel tot 90% zuiniger zijn dan halogeenlampen. Dit is dan ook de belangrijkste reden waarom er overgestapt wordt naar LED verlichting. Een halogeenlamp van 50W kan vervangen worden door een LED lamp van 5W. Zo een verschil zie je direct op uw energiefactuur. Per LED lamp kan er een tiental euro per jaar bespaart worden. De terugverdientijd is gemiddeld 2 jaar.

BAIYILED heeft de Aurora Smart LED ontwikkeld.

BAIYILED heeft de Aurora Smart LED ontwikkeld. Het Aurora-systeem bestaat uit componenten omhuld door een matzwarte aluminium behuizing.

De Aurora is volgens BAIYILED ontworpen om bedrijven maximale flexibiliteit te leveren op het vlak van verlichtingsbesturing en installatiemogelijkheden om zo het stroomverbruik en de installatietijd te minimaliseren. Dit resulteert in een korte terugverdientijd en lage totale eigendomskosten. Facturatie software kopen

De Aurora komt met plug-ins die eenvoudig aan het armatuur kunnen worden geklikt. Bijvoorbeeld modules zoals bewegings- en daglichtsensoren die eenvoudig (her)geprogrammeerd kunnen worden met een afstandsbediening. Ook kunnen de armaturen aan elkaar of via Aurora-doorverbindprofielen worden doorverbonden, waardoor er geen kabelgoot benodigd is. Hierdoor kan er volgens het bedrijf tot 90 procent energiebesparing en een halvering van de installatietijd worden gerealiseerd.

Naast de verlichtingsbesturing zijn er ook plug-ins ontwikkeld die zijn geïntegreerd met de functies van het Internet of Things (IoT); zo kunnen beveiligingscamera’s, wireless luidsprekers en eenvoudiger aan het systeem worden geklikt. De gemiddelde terugverdientijd onder de 2 jaar ligt.

Lumen vergelijken met Wattage Lampdirect. Met hun tabel kunt u eenvoudig Watt met Lumen vergelijken. Bekijk hier alle LED Lampen Kleurtemperatuur. Om te bepalen welk type lamp u nodig heeft is het ook belangrijk om te kijken naar de kleurtemperatuur. De kleurtemperatuur geeft de kleur aan van het licht dat uit de lamp komt en wordt aangegeven in Kelvin. Camerabewaking algemene informatie

9 Watt Led Lamp Timer. 9 Watt Led lamp met timer. Deze lamp is voorzien van een timer 30, 60 en 90 seconden en heeft 3 power leds. Deze lamp wordt tevens meegeleverd als basis LED lamp in de Start Sets en heeft een opening van 10 cm bij 45, cm. 40 Watt in Lumen. 40 Watt in Lumen. Bent u op zoek naar een energiezuinige vervanger voor uw oude 40 Watt lamp? Om bijvoorbeeld een 40 Watt gloeilamp te vervangen voor een LED-lamp dient de hoeveelheid Lumen vergeleken te worden.

Gavita Pro 1000 Watt E-SERIES EN Grow lampen Set. Gavita Pro 1000 Watt E-SERIES EN Grow lampen Set. De GAVITA PRO 1000 is de eerste 240 Volt elektronische ballast die een Philips GreenPower 1000w 400 Volt EL Elektronische lamp kan starten. De Goods Watt wandlamp is 42 centimeter lang. De wandlamp is gemaakt van kunststof, de kleur is zwart. Het snoer van de lamp is gemakkelijk buigzaam in allerlei vormen. De lamp kan natuurlijk goed in de woonkamer of keuken, maar denk ook eens aan de kinderkamer of extra lampje bij de werktafel.

Green neon bulbs 8 can produce up to 65 lumens per watt of power input, while white neon bulbs have an efficacy of around 50 lumens per watt. In contrast, a standard incandescent light bulb only produces around 13.5 lumens per watt. Switch on a power strip, illuminated by a neon lamp. Een LED-lamp van 6 Watt, eveneens vergelijkbaar met een gloeilamp van 40 Watt, verbruikt op jaarbasis slechts 85, kWh 2 bij 4 branduren per dag. NB: Het energieverbruik is gebaseerd op een gemiddelde energieprijs van 022, per kWh. Kortom: de LED-lamp komt als meest energiezuinige lamp uit de bus.